Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Rihanna ‘Star Trek’le nasıl tanıştı?

Gene Roddenberry'nin yarattığı ve 2009'da J.J. Abrams tarafından yeniden uyarlanan, dünyaca ünlü 'Star Trek' serisinin merakla beklenen yeni filmi 'Star Trek Sonsuzluk', Justin Lin yönetmenliğinde geri dönüyor. Bu filmde Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken; mürettebat, uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor. Filmin en büyük sürprizlerinden biri; Rihanna'nın seslendirdiği 'Sledgehammer' şarkısı çünkü bu film, onun için çok önemliymiş. Küçüklüğünden beri hayranlık duyduğu bir film için şarkı yapmak onu çok mutlu etmiş. Rihanna, "Star Trek'le beni babam tanıştırdı. Filmdeki karakterlerle hep duygusal bağ kurmuşumdur.
Sıradan bir film için şarkı yapmaya benzemiyordu. Çok duygusal, çok romantik, aynı zamanda unutulmaz bir şarkı yapmam gerekiyordu ve sonuçtan gurur duydum" diyor.
Bu arada, dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, efsanevi bilim kurgu yapımı 'Star Trek' serisinin yeni filmi 'Star Trek Sonsuzluk' için Paramount Pictures ile anlaştı. Enterprise Rent-ACar, yarım asırdır uzayda nefes kesen maceralara atılan Enterprise gemisinin gizem ve heyecan dolu son macerasını anlatan filmin Türkiye galasına da evsahipliği yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA